EEN Content Mannetje nodig?

Wij helpen je graag met het creëren van de juiste content. Met content wordt inhoud (teksten, foto's, video's, afbeeldingen, animaties, etc.) voor bijvoorbeeld je website, social media, etc. bedoeld. Op zoek naar designs voor social media of teksten waarop je gevonden wordt? Bij ons Content Mannetje ben jij op het juiste adres!

Content laten maken
Content mannetje

Content Mannetje

Wij leveren Content op maat

Wil jij Content inzetten om jouw product of dienst te promoten? Goede content onderscheidt zich door het distribueren van waardevolle, consistente en vooral relevante informatie voor de bezoeker. Er is geen bedrijf gelijk, dus iedereen heeft zijn of haar eigen content nodig. De ene voor een nieuwsbrief, de ander voor een website of landingpage. 

Content is onder andere goed voor:

Wat doet het content mannetje?

Content is op verschillende manieren inzetbaar:

Content laten schrijven

Wij schrijven teksten voor websites, social media, nieuwsbrieven, folders en veel meer. Er ook zeker rekening gehouden worden met de eisen die Google stelt aan een goede tekst.

Fotosessie

Foto's zeggen meestal meer dan teksten. Professionele foto's van hoge kwaliteit die je kunt gebruiken voor je website, social media en veel meer. Plan een fotosessie in en wij komen snel langs.

Content templates

Wil je liever zelf je social media bijhouden? Geen probleem, met onze content templates die je eenvoudig in kunt vullen is dat zo gepiept. Til je social media presentatie hoger op.!

Social Media beheer

Wil je het beheer van je social media liever uitbesteden aan ons team? Wij zorgen er voor dat we (na gemaakte afspraken) de social media regelmatig van nieuwe content voorzien.

Videosessie

Anno 2020 is het gebruik van video's sterk toegenomen. Vertel je verhaal, promoot je dienst of geef bezoekers instructies met een passende video op maat.

Content kalender

Heb je een aantal social media posts en wil je die laten inplannen? Maak dan gebruik van ons social media platform. Stuur de teksten op en wij plannen ze voor je in.

Social Media posts

Je wil je bedrijf wat actiever op social media laten zijn, maar je hebt het te druk met je eigen zaak? Besteed het dan uit aan het Content Mannetje en wij zorgen voor de gepaste content.

Animatie's / afbeeldingen

Heb je afbeeldingen of animaties nodig om je verhaal, product, dienst of project te verduidelijken? Laat je instructies achter en wij zorgen voor animaties en afbeeldingen op maat.

Contentplan

Geen idee hoe of waar je moet beginnen? Ga dan met ons in gesprek en wij maken, samen met jou, een passend contentplan op maat. Jouw eigen contentplan begint hier.

Of zoek je één van onderstaande diensten?

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen over content marketing.

Als eigenaar heb je altijd de regie over jouw content! Wij adviseren jouw graag over de onderwerpen die geschikt zijn om content over te schrijven. Samen met jou kunnen wij het jargon vertalen in begrijpbare taal voor de bezoekers. 

Goede content is onbetaalbaar. Daarmee bedoelen wij; content die jou meer bezoekers opleveren, die producten of diensten promoten en die indirect meehelpen met de verbetering van de omzet, is in onze ogen goud waard. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal blogs of posts dat je wilt.  

Wil jij je content graag uitbesteden? Wij kunnen jou veel werk uit handen nemen. Graag gaan wij in overleg met jou en adviseren wij je graag over betaalbare oplossingen

Wanneer je op zoek bent naar de juiste informatie om te gaan adverteren op social media, dan hebben wij daar een mannetje voor. Adverteren kan met een klein budget, afhankelijk van het succes kunnen wij jou helpen met het opschalen van de advertenties.

Geheel vrijblijvend contact

Vragen of een offerte aanvragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.