Laat je social media uitbesteden!

Ben jij op zoek naar de beste plek om je social media uit te besteden en er verder niet naar om te kijken? Dan ben je aan het juiste adres! Het social media mannetje is dé oplossing voor elk bedrijf die hun social media marketing serieus neemt, en eruit wil halen wat erin zit!

Social media uitbesteden
Social Media Mannetje

Social Media

Waarom jouw Social media uitbesteden?

Ben je als bedrijf actief op social media maar kost het jou te veel tijd? Blijf focus houden op je bedrijfsvoering en laat je social media door een professional uit handen nemen. Wij kunnen jou helpen met het inrichten van social media kanalen, automatische berichten posten, verkennen van jouw doelgroep en het verhogen van het bereik.  

Jouw social media laten beheren

Het proces toegelicht in eenvoudige stappen

Niet elk social media kanaal is geschikt voor je branche. Door goed onderzoek te doen ontdek op welk kanaal jouw klanten actief zijn. Door unieke content te plaatsen zorg jij voor de optimale klantenbinding. Als ondernemer wil jij je focussen op waar je goed in bent. Laat ons jou helpen met de social media kanalen.

 • Onderzoek naar doelgroep op social media

  Om je bereik te vergroten is het van belang op welk social media kanaal jouw doelgroep actief is. Wat zijn de interesses en hoe zorg je voor interactie met de klant.

 • Verbeteren & inrichten Kanalen

  Met een optimalisatie van de social media en het bewaken van de huisstijl creeer je op de langere termijn trouwe volgers. trouwe volgers zijn er ook om jouw product of dienst te promoten? Benieuwd hoe wij dit inrichten? Neem dan contact met ons op.

 • Contentkalender & inplannen posts

  Is je product of dienst seizoensgebonden? Zijn er bepaalde evenementen of beurzen waar jij bij bent? Doe je veel internationale zaken? Dan is een contentkalender van belang! Veel ondernemers laten hier kansen liggen door op social media op het juiste moment met de beste posts te verschijnen.

 • resultaten

  Als ondernemer wil je voor iedere euro die je uitgeeft iets terugkrijgen. Onze mannetjes zorgen er voor dat jij maandelijks of wekelijks op de hoogte wordt gehouden met de social media vorderingen. Samen gaan wij voor resultaat!

Wat doen onze mannetjes?

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten

Wij kunnen jouw helpen op verschillende Social Media kanalen. Daarbij vinden wij jouw input heel belangrijk en werken wij graag met jou samen voor een perfect resultaat!

Social Media voor Instagram

Met Instagram kun jij mooie foto's laten zien. Instagram is het platform als je graag mensen wilt inspireren met mooie foto's. Want een goede foto zegt meer dan duizend woorden!

Social media voor Facebook

Facebook is nog steeds het platform voor de particulier. Facebook is erg handig om zowel producten te verkopen als wat van je bedrijf te laten horen. Anders dan LinkedIn is Facebook niet gericht op banen en carrière.

Social media voor LinkedIn

Beschik jij over een groot zakelijk netwerk? Wil jij graag zaken doen met beslissers of ben je op zoek naar goed personeel? Linkedin is het platform om je bedrijf op de kaart te zetten. Het groeit nog steeds qua gebruikers en ook het platform krijgt steeds meer functionaliteiten.

Social media voor Twitter

Nog steeds wordt Twitter gebruikt. Korte en leuke berichten kun je hierop plaatsen. Velen vinden twitter achterhaald, maar wie weet zit jouw doelgroep nog steeds op twitter?

Social media voor Pinterest

Een nieuwkomer op de nederlandse markt. ben jij creatief en wil je andere mensen inspireren? Hou jij van het maken en beheren van moodboards? dan is pinterest het platform voor jou en je doelgroep!

Laat social media werken

Als klein bedrijf kan je niet op elk social media kanaal uitblinken. Wij kunnen jou helpen met het beheren en vergroten van jouw volgers. Laat social media voor jou werken!

Ons mannetje houdt rekening met:

Wij optimaliseren jouw wordpress front en back end voor snelheid en gebruikersvervaring.

Team van experts

Communiceren is de sleutel tot succes! Samen met jou gaan wij kijken naar wat jouw doelen zijn voor social media. Hoeveel berichten wil je posten? Wat vinden jouw klanten leuk?

Designs maken voor Social Media

Wil jij Social Media naar een hoger niveau tillen maar heb jij hier geen tijd voor? Dan is het goed om eens te kijken naar wat jouw uniek maakt, met unieke designs creëer jij de optimale klantenbinding

Meer volgers

Met een aantal technieken gaan wij aan de slag om jouw kanaal te verbeteren zodat jouw posts beter worden bekeken. Benieuwd naar hoe onze Social Media jouw bereik kunnen vergroten?

Producten promoten

Heb jij een webshop en wil jij producten promoten op social media? Als je producten met Woocommerce verkoopt kunnen wij jouw producten koppelen met social media. Hoe vet is het dat jouw producten automatisch worden gepromoot?!

Engagement

Niet elk bericht is een succes. Ook niet elke foto wordt leuk gevonden. Het is heel belangrijk om te kijken naar de lange termijn. Probeer hierin uniek te zijn! Na verloop van tijd zul je zien dat klanten jouw posts herkennen en je blijven volgen en waarderen. Op die manier ontstaat er de zogenaamde online relatie.

Content planning

Wanneer is jouw doelgroep actief op Social media? Wat vinden jouw klanten leuk? Je wilt niet elke week hoeven na te denken wat jij online gaat plaatsen, met een goede en vooral interessante content planning speel jij gericht in op de interesses van je doelgroep.

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen over het uitbesteden van Social Media.

Jouw sociale mediapagina’s helemaal op orde hebben? Posten met regelmaat om zo meer verkeer naar je site te genereren, meer klanten te werven en uiteindelijk meer van jouw product of dienst verkopen? Dat doet het social media mannetje! Ons team van social media marketeers bouwen jouw social media uit en zorgen dat jouw bedrijf zo bekend mogelijk wordt.

Social media marketing is erg belangrijk voor de groei van je bedrijf. Tegenwoordig zitten er ontzettend veel doelgroepen op social media, en dus wordt dit een van de beste manieren om bepaalde doelgroepen aan te spreken. Dan moeten alle social mediakanalen natuurlijk wel op orde zijn, iets wat veel bedrijven nog lastig vinden of gewoon geen tijd voor hebben. Daarom zijn onze social media experts er!

Jij hebt de controle over jouw ingeplande berichten! voordat een bericht online gaat krijg je van ons een melding van de post. Wanneer jij akkoord geeft op de inhoud, pas dan gaat de post de deur uit.

Een social media plan maken, een social mediastrategie uitvoeren, de kanalen beheren, posts maken en nog veel meer! Onze social media experts doen het allemaal, maar uiteraard altijd in overleg met de klant. We richten het in zoals de klant voor ogen heeft, met deskundige adviezen van onze experts. Zo behalen we de optimale resultaten voor jouw social mediakanalen.

Zijn jouw pagina’s nog niet mooi opgemaakt? Ook hiervoor kun je terecht bij ons professionele social mediateam. Onze social media marketeers maken jouw kanalen mooi op. Of het nou gaat om Instagram, Facebook of LinkedIn: je kunt bij ons terecht!

Geheel vrijblijvend contact

Vragen of een offerte aanvragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.