Beter gevonden worden in Google?

Onze mannetjes werken dag en nacht aan het bouwen van de mooiste websites. Wil jij meer leads binnen halen en wil jij je product of dienst op een nette manier presenteren?

Beter gevonden worden in google

Zorg dat mensen je vinden

Onze mannetjes vertellen jouw graag wat er allemaal nodig is om goed gevonden te worden. Programma's als Google Search Console, Analytics, Tag Manager en Trends zijn voor ons niet vreemd. Wij werken met verschillende tools om jouw website te analyseren en waarnodig met verbeterpunten aankomen.

Zoekmachine mannetje

Een mannetje die jou zichtbaar krijgt in de zoekmachine

Waarom?

Beter gevonden worden is niet in één dag klaar. Grote bedrijven spenderen jaarlijks duizenden euro’s om maar op nr.1 te staan. Onze mannetjes informeren je graag hoe wij jou (lokaal) op bepaalde zoektermen naar voren kunnen halen. Denk hierbij aan:
✓ Zoekmachine optimalisatie (SEO) 
✓ Zoekmachine-adverteren (SEA) 
✓ E-mailmarketing  
✓ Social Media 
✓ Contentstrategie Analyse

Onze Mannetjes hebben elk haar specialisme en zijn echte vakmensen. Waarom zou je het zelf gaan doen als je het eenvoudig aan een expert kunt toevertrouwen?Web Crawlen

Kwaliteit staat ten alle tijden voorop bij onze Mannetjes. Als wij eenmaal aan de slag zijn gegaan, werken wij op een zo effectief mogelijke manier. Effectiever werken is sneller leveren.Content schrijven

Door onze Mannetjes in te schakelen kun jij je volledig op je eigen vakgebied focussen. Onze Mannetjes denken mee en nemen je zoveel mogelijk werk uit handen.SEO checklist

Onze Mannetjes hebben elk haar specialisme en zijn echte vakmensen. Waarom zou je het zelf gaan doen als je het eenvoudig aan een expert kunt toevertrouwen?
Informatie delen

Hoe komt jouw boodschap terecht bij jouw doelgroep? Maak jij al gebruik van social media voor jouw bedrijf? Wij helpen jou graag met het bereiken van jouw doelgroep. Denk hier bij aan marktonderzoeken en doelgroep analyses.Meer volgers

Meer volgers op je social media kanaal krijg je niet zo maar. Heb je al eens nagedacht over wat hoe jij je volgers aantal kunt vergroten? Maak jij gebruik van blogs of video's? Er zijn verschillende mogelijkheden om meer volgers te krijgen!

Hoe wij jouw bezoekersresultaten verbeteren

Het proces toegelicht in eenvoudige stappen

Wij hebben verschillende diensten die er voor zorgen dat jouw website hoger in de zoekmachine staat. Net als Rome is de zoekmachine ranking niet in één dag gebouwd. Wel zijn er simpele trucjes om de eerste verbeteringen te zien. SEO is vooral voor de langere termijn. Onze mannetjes kunnen jou helpen met een langere termijn strategie om jouw bedrijf hoger in de zoekmachine te krijgen en vooral te houden!

hogere google positie

Wil jij graag een hogere positie in google claimen? Met een aantal tools zorgen wij er voor dat jouw website wordt geoptimaliseerd en google jouw dienst of product beter begrijpt wat zal leiden tot een hogere positie.

Seo rapport

Wil jij ook een SEO rapport & checklist ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de SEO checklist zodat jij je bedrijf online kan verbeteren.

gevonden worden op bepaalde zoekwoorden

Als bedrijf wil jij gevonden worden op bepaalde woorden. Met een gedegen onderzoek laten wij jou zien op welke woorden jij hoger kan ranken en zo meer bezoekers op je website krijgt!

Hoe wij jouw bezoekersresultaten verbeteren:

Het proces toegelicht in eenvoudige stappen

Wij hebben verschillende diensten die er voor zorgen dat jouw website hoger in de zoekmachine staat. Net als Rome is de zoekmachine ranking niet in één dag gebouwd. Wel zijn er simpele trucjes om de eerste verbeteringen te zien. SEO is vooral voor de langere termijn. Onze mannetjes kunnen jou helpen met een langere termijn strategie om jouw bedrijf hoger in de zoekmachine te krijgen en vooral te houden!

Cachen van bestanden

Wij installeren en configureren de beste cache plug-ins voor jouw website. Dit zorgt er voor dat je bestanden verkleind worden en veel minder laadtijd nodig hebben als er niet op de andere pagina's wordt gekeken.

Foto's compresseren

Goede foto's hebben heel veel bytes en kunnen een grote invloed hebben op de laadsnelheid van jouw website. Door oto's te compreseren voorkom je dat alle bytes van te voren worden geladen. Door dit goed toe te passen krijg je een veel snellere website.

Optimaliseren van de Database

Het runnen van een lean and mean database kan zich vertalen in snellere responstijden. Na verloop van tijd kan de database overvol raken met onnodige inhoud. We kunnen alle verouderde reacties, pagina;s, oude revisies en alle andere overbodige dingen verwijderen.

Kennisbank / blogs

Hoe kan ik mijn WordPress website verbeteren?

Wanneer jouw website al enkele jaren bestaat is het goed om eens je website te

Hoe komt jouw bedrijf de Coronacrisis door?

Hoe komt jouw bedrijf de Coronacrisis door?

Beste ondernemers, Als online Marketeers en Websitebouwers bieden wij hulp voor ieder bedrijf die door

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen over het laten maken van een website.

Voor jouw website is zoekmachine optimalisatie ontzettend belangrijk. Dit zorgt dat je website zo goed mogelijk gevonden wordt op bijvoorbeeld Google, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen om dure advertenties etc. te gebruiken. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO of Search Engine Optimisation, houdt in dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines. Ons team van experts zal een SEO-strategie opstellen om zo jouw website zo goed mogelijk gevonden te laten worden in de zoekmachines. Zo’n strategie bestaat vaak uit het schrijven van SEO-content, maar ook het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines.

Jouw website optimaliseren doen we dus, zoals eerder gezegd, onder andere door het schrijven van SEO-content met zo geheten “keywords”. Keywords zijnwoorden waar veel op gezocht wordt op Google. Door deze woorden veel te gebruiken in teksten zoals SEO blogs en andere SEO-teksten wordt jouw website goed gevonden in de zoekmachines.

Let vooral op hoe jouw website wordt weergegeven op mobiel. Dit zorgt er wederom voor dat je beter gevonden wordt in zoekmachines. Zorg voor een goed responsive design en maak jouw website zo optimaal vindvaar voor zoekmachines.

Op onze website vindt je handige tips voor het schrijven van SEO teksten, kom je meer te weten over het optimaliseren van je website en kun je meer informatie vinden over linkbuilding. Wij zijn er om jou en je bedrijf te helpen. 

Om hoog in google te komen wordt je beloond om ook google producten te gebruiken. Neem een kijkje op de website van google en kijk welke applicaties zij aanbieden. Hier vind je een overzicht van google analytics, google mijn bedrijf, Search console en google Trends. Google beloond jou natuurlijk als je meer producten van google gebruikt en met elkaar toepast.