Je kan niet zonder een domeinnaam

Je hebt een goed idee en wil graag online? Dat kan niet zonder een domeinnaam. Heb je een bedrijf? Mensen zoeken je op internet? Dan heb je een passend domeinnaam nodig. Online succes kan niet zonder een goed domeinnaam.

Domeinnaam Mannetje

Domeinnaam Mannetje

Welk domeinnaam kies jij?

Veilig en vertrouwd je domeinnaam achterlaten bij het Domeinnaam Mannetje. 7 dagen per week zal er me veel zorg op je domeinnaam gepast worden. Kiezen voor een geschikt domeinnaam kan lastig zijn. Ook denken wij graag met je mee. 

Waarom kies je voor het domeinnaam mannetje?

Wat doet ons Domeinnaam Mannetje?

Wij adviseren en helpen jou graag met het realiseren van een passend ontwerp.

Domeinnaam aanvragen

Domeinnaam verhuizen

Domeinnaam terugkrijgen

Webruimte voor je domeinnaam

Domeinnaam bedenken

DNS Management

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen over domeinnamen

We kunnen je alvast een paar tips geven, maar binnenkort kun je een blog hierover verwachten. Hoe korter hoe beter, hoe duidelijker hoe beter, hoe unieker hoe beter en wees specifiek. 

Het is lastig te zeggen hoeveel precies, maar een domeinnaam heeft een klein aandeel in het grote SEO geheel. SEO heeft heel veel verschillende factoren die goed moeten zijn. De domeinnaam speelt daarin maar een kleine rol. 

Hiervoor kun je een verhuistoken / verhuiscode aanvragen bij je huidige hoster. Alleen als wij die code hebben, kunnen we het domein voor je gaan beheren.

Het komt helaas wel eens voor dat je hosting partner niet reageert. Heel erg vervelend natuurlijk. Er gaat wel veel tijd in zitten, maar je kunt je domeinnaam nog terugkrijgen via een escalatieproces. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Jazeker, dit is geen probleem. Echt ideaal is het niet, omdat je dan afhankelijk bent van meerdere partijen. Maar via de DNS is dit eenvoudig te regelen.