Heb je een ontwerpklus?

Een logo, huisstijl, visitekaartje, briefpapier, folder, flyer of andere ontwerpklus voor jouw bedrijf? Laat zien wie je bent met een professioneel en vakkundig ontwerp op maat. Wil jij goedkoop visitekaartjes laten drukken, een logo of ontwerp (na)maken? Wij kunnen diverse stijlen aanleveren. In overleg met jou gaan wij voor het beste resultaat!

Ontwerp mannetje

Ontwerp Mannetje

Wij kunnen jou helpen met allerlei ontwerpen

Wil jij een professioneel logo laten maken waarmee je net even anders bent dan je concurrent? Ons Ontwerp Mannetje heeft vast iets passend voor jou. Hou jij net als ons van een flat design ontwerp? Wij regelen het voor je! Het is zelfs mogelijk om jouw ontwerp op ruim 200+ verschillende producten te laten bedrukken.

Waarom kies je voor het ontwerp mannetje?

Hoe maken wij een passend ontwerp?

Het proces toegelicht in eenvoudige stappen

Wij maken jouw website in 3 eenvoudige stappen. daarbij vinden wij jouw input heel belangrijk en werken wij graag met jouw samen voor een perfect resultaat.

1. Jouw wensen en materiaal verzamelen

Het is belangrijk om zoveel mogelijk materiaal en beelden te verzamelen. Hieruit kunnen wij jouw wensen vertalen in een passend ontwerp.

2. Opzetten van het ontwerpwedstrijd

Jij ontvangt verschillende samples waarbij jij aangeeft welke je mooi vindt en wat er aangepast zou moeten worden.

3. Optimaliseren van het ontwerp

Nadat wij jouw feedback hebben ontvangen is het ons streven om binnen 48 uur het ontwerp aan jouw wensen te laten voldoen.

Bedrijven of verenigingen die onze mannetjes hebben geholpen

Verschillende ontwerpen | Redesigns | Formulieren | Visitekaartjes | Web ontwerp

Wat doet ons Ontwerp Mannetje?

Wij adviseren en helpen jou graag met het realiseren van een passend ontwerp.

Logo ontwerp

Huisstijl ontwerp

Visitekaartjes ontwerpen

Website ontwerpen

Social Media post ontwerpen

Advertentie ontwerpen

Flyer ontwerpen

Briefpapier ontwerpen

Stickers ontwerpen

Enveloppen ontwerpen

Geboortekaartje ontwerpen

Presentatie ontwerpen

Bedrijfskleding ontwerpen

Autobelettering ontwerpen

Menukaart ontwerpen

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen over het laten maken van een website.

Wij zijn erg flexibel hierin. Het is maar net hoe jij het idee voor je hebt. In je hoofd, op papier getekend, uitgeschreven. Je krijgt de mogelijkheid om dit achter te laten tijdens de bestelling.

In de meeste gevallen kun je de ontwerpen ook gebruiken bij je drukwerk. Al komt het wel eens voor dat een drukker specifieke eisen / wensen heeft. Bijvoorbeeld snijmarges zit standaard niet bij onze ontwerpen in, omdat dit per ontwerp verschillend kan zijn.

Dit is afhankelijk van wat we gaan ontwerpen. We kunnen het in alle populaire formaten aanleveren. Bijvoorbeeld .jpg, .png, .pdf, .svg, etc.

Ja hoor, geen enkel probleem. Je kunt gewoon een nieuw logo bestellen en dan baseren we het ontwerp op de bestaande foto die je kunt aanleveren.

Je krijgt in bijna alle gevallen meerdere ontwerpen, waar je een keus uit kunt maken. Je kunt eventueel ontwerpen combineren of in de aanpasrondes aanpassingen doorgeven. Mocht het toch niet helemaal zijn wat je zoekt, dan proberen we het gewoon nogmaals met een nieuwe ronde. Daarnaast hebben wij ook nog de niet goed = geld terug garantie.