Webshop Laten Maken

Benieuwd hoe wij jouw kunnen helpen om producten of diensten online te kunnen verkopen?

Webwinkel mannetje logo

Webwinkel laten maken

Producten verkopen op internet?

dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met het opzetten van kleine, maar ook grotere webwinkels. Of die vanaf 0 opgebouwd moeten worden, of vanuit een bestaande website. We spelen graag op de behoeftes van de doelgroep in, dus geen webshop is hetzelfde. Alle winkels zijn custom gemaakt en moeten zo snel en gebruiksvriendelijk als mogelijk. Hoe hoger de conversie, hoe meer er verdient zal gaan worden.

DIENSTEN WEBSHOP MANNETJE

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Webshop laten maken

Webshop sneller maken

Webshop onderhoud

Webshop verhuizen

Gehackte webshop fixen

webshop geschikt voor mobiel maken

Van ontwerp naar webshop

Webshop beveiligen

Webshop aanpassingen

webshop omzetten naar wordpress

website uitbreiden naar webshop

webshop vertalen

Betaalmogelijkheden

Webshop laten vullen

Productfoto's

Of zoek je één van onderstaande diensten?

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen over het laten maken van een website.

Naast het creëren van producten kunnen wij ook diensten creëren. Afhankelijk van welke dienst kunnen wij een opzet voor jou of jullie maken. Vraag naar de recente werkzaamheden en de opties die er zijn om een webwinkel geschikt te maken voor jouw dienstverlening.

Je kunt van je huidige website een webwinkel maken. WordPress verleend zich uitstekend om van jouw huidige website een webwinkel aan te koppelen. In overleg met jou gaan bij de mogelijkheden bekijken die bij geschikt vinden voor jouw huidige website. Je kunt ervoor kiezen om je website om te beladen bouwen of om een geheel nieuwe bed winkel naast jouw website te plaatsen. Wij zorgen dan voor een nieuwe site/winkel en koppelen de winkel aan jouw huidige website en social media.

Er zijn talloze manieren om jouw product te presenteren. Een daarvan is een koppeling vanuit jouw leverancier in te laden in jouw webwinkel. De leverancier levert dan foto’s en content in prijzen van de producten aan, en samen met jou kunnen wij dan die producten aansluiten aan jouw webwinkel wensen. Denk hierbij aan nieuwe teksten voor de producten, verkoopprijzen, advertenties en nieuwe foto’s van de producten.

Er zijn diverse methodes om jouw product te promoten en adverteren. Denk hierbij aan social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Ook kun je gesponsorde advertentie’s doen in de zoekmachines zoals Google maar ook weer op de social media. Zit jouw doelgroep veel op Facebook? Dan onderzoeken wij graag de mogelijkheden om jouw producten aan jouw doelgroep te presenteren en daarbij meer bezoekers naar jouw webwinkel te leiden. Helaas kunnen wij jou geen garanties geven over het aantal bezoekers/klanten dat in jouw webwinkel komt. Maar samen met jou gaan wij aan strategie bedenken die bij jouw onderneming past. 

Er zijn diverse betaal mogelijkheden zoals ideal, PayPal, after Pay en creditcard. Wij kunnen diverse betalingsystemen implementeren in jouw webwinkel. Als eigenaar van de webwinkel ben je ten alle tijden verantwoordelijk voor het beheer van de geldstromen. Wij werken veelal met Mollie Payments, een dienstverlenend die het mogelijk maakt om Ideal betalingen te koppelen aan jouw zakelijke rekening. Tevens ontvang je van ons een dashboard met daarin jouw omzet en verkopen.