Webruimte of webhosting nodig?

24/7 staat ons Webruimte, ook wel hosting of webhosting genoemd met zijn team klaar. Alle websites, webshops, e-mail, etc. in de lucht te houden en vooral te monitoren. 

Webruimte mannetje

Webruimte Mannetje

Veilg, vertrouwd en snel online

Wil je zelf aan de slag met bijvoorbeeld WordPress? Of ben je niet tevreden over de prestaties van je eigen website? Kijk dan eens geheel vrijblijvend bij het Webruimte Mannetje. Krachtige, veilige en snelle servers, geoptimaliseerd voor WordPress. Ga snel zelf aan de slag of zorg er voor dat je website een goede hosting basis krijgt.

Wat doet ons Webruimte Mannetje?

Geen idee wat je nodig hebt? Vraag naar de mogelijkheden.

WordPress hosting op maat

Webshop hosting op maat

Standaard hostingop maat

Domeinnaam aanvragen

Website verhuizen

E-mail hosting

SSL certificaat

Werbuimte problemen oplossen

Domeinnaam verhuizen

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen over het kiezen van webruimte.

Zodra wij de order binnen hebben, gaan wij gelijk aan de slag om alles in orde te maken voor je. Ons streven is om dit binnen 1 uur voor je aan te maken. Momenteel zal dit nog rond de 6 uur zijn.

Ivm dat er veel SPAM en Malware verstuurd is via servers zonder domeinnaam, hebben wij besloten dit uit te zetten. Je hebt dus in alle gevallen een domeinnaam of subdomein nodig. Indien je hier vragen over hebt, kun je altijd bij ons terecht. 

Als je meer webruimte nodig bent dan je eerst gedacht had, kunnen wij eenvoudig je pakket upgraden.

Zeker, elke dag maken wij liefst 6x een backup. Deze kun je eenvoudig via je DirectAdmin beheer tool weer terugzetten.

Het kan zijn dat je eens over je limiet komt. Dit is geen probleem en zitten ook geen extra kosten aan verbonden. Mocht dit vaker dan eenmaal gebeuren, nemen we even contact met je op om te kijken of je beter een ander pakket kunt nemen dat goed bij je wensen past.