Hoe komt jouw bedrijf de Coronacrisis door?

achtergrond Blog Coronacrisis
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Beste ondernemers,

Als online Marketeers en Websitebouwers bieden wij hulp voor ieder bedrijf die door het Corona virus getroffen wordt.

Doordat veel winkels genoodzaakt zijn de deuren te sluiten, is het online aanbieden van je producten de enige optie. Wij bieden daarom een totaalpakket aan voor ondernemers om zich te weren tegen deze crisis. Ons pakket zorgt op een eenvoudige en snelle wijze ervoor dat jouw producten online zijn te bestellen en snel verkocht kunnen worden.

Ben jij of ken jij een (horeca)ondernemer die online hulp kan gebruiken op het gebied van bestellingen en betalingsmogelijkheden? Dan staan wij voor je klaar!

Waarom?
Veel horecaondernemers zitten aangesloten bij een platform zoals thuisbezorgd.
Door de toenemende vraag betaal je daar nu zo’n 13% aan commissie.

Ons totaalpakket bevat dezelfde betalingsmogelijkheden, waarbij de toeslag van 13% komt te vervallen. Denk hierbij aan mogelijkheden als Ideal, Afterpay, Paypal etc. Door ons pakket kan op een eenvoudige wijze de bedrijfsvoering in deze onzekere periode gewaarborgd blijven. Het pakket bevat onder andere een basis website met een basis online web shop met alle producten. Consumenten kunnen op een laagdrempelige wijze hier hun bestellingen invoeren.

Hiermee willen wij jou ondersteunen zodat jij je omzet kan blijven draaien!

Kosten?
Na een korte intake en inventarisatie kunnen wij in slechts een paar uren een werkende online shop opzetten waar bestellingen kunnen worden gedaan. Wij doen dit tegen gunstige tarieven zodat wij elkaar door de crisis heen kunnen helpen.

Afhankelijk van jouw product of dienst kunnen wij een pakket op maat aanbieden. Na een korte inventarisatie stellen wij samen met jou een plan op om jouw product of dienst aan te bieden.

Ben jij op zoek naar:

– Meer betalingsmogelijkheden voor op de website
 Een site om jouw producten of diensten aan te bieden
– De huidige website laten verbeteren

Wanneer jij het onderstaande formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

De basis wordt gelegd door te werken met WordPress en Woocommerce. Door het basic te houden kunnen wij snel een pagina voor de ondernemers online zetten. Waarom snel? Omdat je als ondernemer omzetverlies wil beperken en de noodzaak hoog is om je product online aan te bieden. Wij staan paraat en helpen je graag om gezamenlijk deze crisis aan te gaan. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Neem gerust contact op met Klaas (via klaas@mannetjevooralles.nl / 06-23900987) of reageer op dit bericht als jij hulp kunt gebruiken bij jouw website en onderneming!

 

Hoe kunnen wij u helpen?